Fragt og levering

Der kan kun bestilles varer via konkurspriser.dk webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

1 - 2 dages levering.

Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du kan derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 14.00.

Alle varer på konkurspriser.dk fremsendes med Postnord, Bring og DAO.

Alle varer på konkurspriser.dk fremsendes med Postnord, Bring og DAO.

Vi gør opmærksom på, at hvis modtagelsen af pakker forhindres eller ikke afhentes, vil der blive opkrævet fragtomkostninger i gebyr. Pakken med produkterne vil blive opmagasinering i op til 3 uger. Hvis der ingen henvendelser eller afhentning har været inden for de 3 uger, kan pakken blive kasseret. På grund af manglende lagerplads ser vi os nødsaget til at kassere ophobet pakker.

Ligeledes er overstående gældende for pakker der skal afhentes direkte fra vores lager. Afhenter man ikke pakken ved afhentning hos os efter pakken er sat klar, vil pakken blive kasseret 3 uger efter den er sat til afhentning.

Retur

Reklamation: Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller andenskadeforvoldende adfærd. Findes der ingen fejl eller mangler på varen, betaler kunden selv for diverse fragtomkostninger.

2. Sortering: Alle 2. Sorterings produkter betragtes som et beset køb, dette betyder at køberen accepterer at fraskrive sig den normale reklamationsret på to år, ved fejl og skader som er vist på billederne eller som er angivet i produktbeskrivelsen ved købet.

Reklamationer skal fremsendes til: 
Konkurspriser.dk 
Tarmvej 10 
9220 Aalborg Øst 
Danmark

Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere. Er der intet vedlagt i returpakken vil vi ikke automatisk rette henvendelse tid til dig - så husk det derfor venligst!

Bemærk venligst! At ved modtagelsen af retur pakken på dagens dato, vil pakken med produkterne blive opmagasinering i op til 3 uger. Hvis der ingen henvendelser eller seddel er i returpakken har været inden for de 3 uger, kan pakken blive kasseret. På grund af manglende lagerplads da vi ser os nødsaget til at kassere ophobet pakker.

Såfremt konkurspriser.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os.

Ligeledes er det kunden som står for omkostningen for at få sendt varen retur igen. Kunden betaler selv for fragten retur i første omgang, er der tale om en gyldig reklamation, vil fragtomkostningen blive refunderet.

Vedlæg venligst en beskrivelse af hvorfor varen er sendt retur i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.

Såfremt at reklamationen accepteres, vil varen enten blive lavet eller ombyttet.

Konkurspriser.dk giver ikke pengene retur jo mindre vi ikke kan lave produktet inden for de 3 forsøg som loven foreskriver.

Følg dette link for at købe en retur label -https://konkurspriser.dk/pages/returvarer

Ombytning

Ved ombytning af produkter betaler kunden selv for at få ombytningen sendt igen. Mærk forsendelsen "Ombyt"

Fortrydelse

Du har altid 14 dages fuld retur ret hos konkurspriser.dk. For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal varen leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse: Konkurspriser.dk Tarmvej 10 9220 Aalborg Øst 

Mærk forsendelsen med "Retur" og alt efter om du vil have dine penge retur eller ombyttet til anden størrelse eller lign.

Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling.

Hvis varerne modtages I samme stand, som da du modtog den returnere vi købssummen til dig.

BEMÆRK

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

- Du har taget varen i brug.

- Varen er ikke i original emballage længere.

- Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

- Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Vi returnerer ikke den fragt som du måtte have, når du skal sende pakken tilbage til os, medmindre der tale om en gyldig reklamation.

Vær opmærksom på at vi trækker de oprindelige fragtomkostninger fra refunderingen ved fortrydelse af ordrer hvor der er opnået fri fragt.

Ved fortrydelse af dele af et køb, refunderes fragten ikke.

Husk at sende pakken ansvarligt, benyt vores returlabel -https://konkurspriser.dk/pages/returvarer


Andet

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice. Så skal vi nok svare på alle jeres spørgsmål!

Tlf. 91939191 Ring alle hverdage mellem 10 og 12.

Mail: kontakt@konkurspriser.dk

Skriv alle dage. Vi er klar til at svare mellem 8.30 og 16.00 alle hverdage!

Alle 2. Sorterings produkter betragtes som et beset køb, dette betyder at køberen accepterer at fraskrive sig den normale reklamationsret på to år, ved fejl og skader som er vist på billederne eller som er angivet i produktbeskrivelsen ved købet.


Reklamationsretten fraskrives også hvis man ændre skindet (Klipper, maler, syr, limer)

Fortrydelse
Du har altid 14 dages fuld retur ret hos konkurspriser.dk. For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal varen leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os.

OBS! Vedr. Konkurrence vilkår!

Det er ikke et krav at man tagger nogen for at deltage i konkurrencen - men man må gerne skrive hvem man evt. vil dele præmien med eller den der skal vinde den.

Brugere der ikke har tagget nogen, deltager således i konkurrencen på lige vilkår med alle andre.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. 

Man må kun deltage 1 gang pr person. 

Præmien er fast og kan ikke byttes til andre produkter på shoppen eller lign.

Konkurrencen er i øvrigt på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Hvis at du vinder så skal vi bruge nogle informationer fra dig. Så vi ved hvor vi skal sende din præmie hen, men mindre at du vælger at hente pakken inden for 5 hverdage(Tarmvej 10, 9220, Aalborg Øst)

Hvis vinderen ikke henvender sig senest 3 dage efter udtrækningen trækkes der en ny vinder.

Det vi skal bruge er således:
Navn:
Adresse:
E-mail:
TLF nr:
By og post nr:

De skal sende følgende informationer som en privat besked eller som mail til kontakt@konkurspriser.com

Kundeservice

91 93 91 91

Alle hverdage mellem 10 og 12

Email

kontakt@konkurspriser.dk