Fragt og levering

Der kan kun bestilles varer via konkurspriser.dk webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

1 - 2 dages levering.

Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du kan derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 14.00.

Alle varer på konkurspriser.dk fremsendes med Postnord, Bring og DAO.

Alle varer på konkurspriser.dk fremsendes med Postnord, Bring og DAO.

Vi gør opmærksom på, at hvis der nægtes modtagelse eller ikke afhentes pakken ikke fra pakkeshoppen, vil vi kræve 2 x fragtomkostninger i gebyr.

Retur

Reklamation: Dit køb af omfattet af købeloven,herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få enmangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag iprisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig etkrav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opståetsom følge af en fejlagtig brug af produktet eller andenskadeforvoldende adfærd. Findes der ingen fejl eller mangler påvaren, betaler kunden selv for at få tilsendt pakken.

Reklamationer skal fremsendes til: Konkurspriser.dk Tarmvej 10 9220 Aalborg Øst 

Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg enseddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere.

Såfremt konkurspriser.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os.

Ligeledes er det kunden som står for omkostningen for at få sendt varen retur igen. Kunden betaler selv for fragten retur i første omgang, er der tale om en gyldig reklamation, vil fragtomkostningen blive refunderet.

Vedlæg venligst en beskrivelse af hvorfor varen er sendt retur i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid.

Er der intet vedlagt i returpakken vil vi ikke automatisk rette henvendelse tid dig - så husk det derfor venligst!

Såfremt at reklamationen accepteres, vil varen enten blive lavet eller ombyttet.

Konkurspriser.dk giver ikke pengene retur jo mindre vi ikke kan lave produktet inden for de 3 forsøg som loven foreskriver.

Følg dette link for at købe en retur label -https://konkurspriser.dk/pages/returvarer

Ombytning

Ved ombytning af produkter betaler kunden selv for at få ombytningen sendt igen. Mærk forsendelsen "Ombyt"

Fortrydelse

Du har altid 14 dages fuld retur ret hos konkurspriser.dk. For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal varen leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse: Konkurspriser.dk Tarmvej 10 9220 Aalborg Øst 

Mærk forsendelsen med "Retur" og alt efter om du vil have dine penge retur eller ombyttet til anden størrelse eller lign.

Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling.

Hvis varerne modtages I samme stand, som da du modtog den returnere vi købssummen til dig.

BEMÆRK

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

- Du har taget varen i brug.

- Varen er ikke i original emballage længere.

- Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,

- Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Vi returnerer ikke den fragt som du måtte have, når du skal sende pakken tilbage til os, medmindre der tale om en gyldig reklamation.

Vær opmærksom på at vi trækker de oprindelige fragtomkostninger fra refunderingen ved fortrydelse af ordrer hvor der er opnået fri fragt.

Ved fortrydelse af dele af et køb, refunderes fragten ikke.

Husk at sende pakken ansvarligt, benyt vores returlabel -https://konkurspriser.dk/pages/returvarer


Andet

Hvis du har nogle spørgsmål, kan du ringe eller skrive til vores kundeservice. Så skal vi nok svare på alle jeres spørgsmål!

Tlf. 91939191 Ring alle hverdage mellem 10 og 12.

Mail: kontakt@konkurspriser.dk

Skriv alle dage. Vi er klar til at svare mellem 8.30 og 16.00 alle hverdage!

Kundeservice

91 93 91 91

Alle hverdage mellem 10 og 12

Email

kontakt@konkurspriser.dk