Nyt look, men stadig Konkurspriser som du kender os!

 • Gratis fragt

  Ordrer over 499 DKK

 • Personlig kundeservice

  Vi sidder klar 🇩🇰

 • Hurtig afsendelse

  1-3 hverdage

 • Fremragende på Trustpilot

  4.4 stjerner

Returvarer

Reklamationspolitik

Velkommen til Konkurspriser.dks reklamationspolitik. Vi værdsætter din tillid og ønsker at sikre, at din shopping oplevelse er tilfredsstillende. Herunder finder du vores retningslinjer vedrørende fortrydelsesret, garanti og vareombytning.


Vigtig information om returnering:
Hvis du har brug for at sende varer retur, bedes du venligst udfylde nedenstående link. Vær opmærksom på, at det er dine oplysninger, der skal udfyldes i felterne, da vores oplysninger allerede er indtastet. For at sikre en smidig proces, bedes du også vedlægge en seddel, hvor du angiver formålet med returneringen: om det drejer sig om en ombytning og hvilken vare, der ønskes byttet til, en reklamation med beskrivelse af produktfejl, eller om det er en retur og du ønsker pengene refunderet.

Vær opmærksom på, at manglende seddel vedlagt pakken vil resultere i, at vi ikke tager kontakt til dig, så venligst husk følgeseddel med årsag til returneringen.

Print din returseddel ud her: returseddel link

 

1. Fortrydelsesret:
Du har ret til at fortryde dit køb indenfor 14 dage fra den dag, du modtog din vare fra Konkurspriser.dk. Hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret, bedes du kontakte vores kundeservice på [kontakt@konkurspriser.dk]. Vær opmærksom på, at udgifterne til returforsendelsen påhviler kunden.

Du har mulighed for at købe returlabel gennem os til 49 kr. Her vil pakken blive sendt retur med PostNord Hjemmelevering. Købes labels privat, skal dette gøres som hjemmelevering enten med: PostNord, Bring eller GLS. Vi afhenter ikke returpakker på pakkeshops.

 

2. Garanti:

Vi står bag kvaliteten af vores produkter og tilbyder 2 års garanti. Hvis du oplever fejl på et produkt, som ikke skyldes forkert håndtering af produktet, står vi med ansvaret for at erstatte eller på anden måde kompensere dig for det. I disse situationer bedes du kontakte os på [kontakt@konkurspriser.dk].

Du har mulighed for at købe returlabel gennem os til 49 kr. Her vil pakken blive sendt retur med PostNord Hjemmelevering. Købes labels privat, skal dette gøres som hjemmelevering enten med: PostNord, Bring eller GLS. Vi afhenter ikke returpakker på pakkeshops.

Kunden står i første omgang for fragtomkostningerne for at returnere defekte produkter, og hvis det viser sig at være gyldig reklamation dækker vi fragtomkostningerne op til 49 kr. (Dette dækker omkostningerne for vores returseddel, som du kan købe gennem os.).

 

3. Vareombytning:

Vi tilbyder mulighed for at ombytte visse varer indenfor 14 dage fra modtagelsen af din ordre hos Konkurspriser.dk. Hvis du ønsker at ombytte en vare, bedes du kontakte vores kundeservice på [kontakt@konkurspriser.dk]. Bemærk, at omkostningerne ved at returnere varen og få tilsendt de nye varer påhviler kunden.

Du har mulighed for at købe returlabel gennem os til 49k. Her vil pakken blive sendt retur med PostNord Hjemmelevering. Købes labels privat, skal dette gøres som hjemmelevering enten med: PostNord, Bring eller GLS. Vi afhenter ikke returpakker på pakkeshops.

 

Vigtig info: I tilfælde af at pakken eller indholdet af pakken er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du kontakte os omgående på mail eller telefon. Dette skal ske inden for en tidsramme på højst 3 dage efter modtagelsen af pakken, da det ellers ikke vil være muligt at anmode om en erstatning fra vores leverandør.
Ved sådanne henvendelser er det afgørende, at emnefeltet i din e-mail er angivet som "Beskadiget pakke - (ordrenummer)".

Vær' venligst også opmærksom på, at det kan tage op til 3 uger før vi modtager returpakken!

Vi vil gerne understrege, at vores retningslinjer overholder gældende lovgivning og er designet til at beskytte dine forbrugerrettigheder. Din tilfredshed er vores mål, og vi er her for at sikre en problemfri indkøbsoplevelse.


Kontakt oplysninger:
Mail: kontakt@konkurspriser.dk
Tlf. 91 93 91 91 - mandag til fredag, 10:00-12:00.